مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه بصورت غیر نقد

سلام و عرض ادب محضر استاد گرانقدر
بنده طی یک صورتجلسه ای که مالک و سازنده (یک قرارداد مشارکت در ساخت) امضا کرده اند به عنوان وکیل تام الاختیار سازنده تفویض اختیار شدم که برابر مفاد قرارداد نسبت به تکمیل و تحویل واحدها ساختمانی اقدام نمایم و هزینه های صورت گرفته را از سازنده دریافت نمایم ، ولی چون سازنده پولی نداشت در قبال هزینه های انجام یافته توسط اینجانب سه دانگ طبقه اول از سهم الشرکه خودشان را به بنده طی قولنامه ای واگذار کردند و این امر بصورت شفاهی در حضور شاهدین به اطلاع مالک رسید و کار ادامه یافت و کار ساختمان در مراحل پایانی قرار گرفت تا اینکه آقای سازنده بعلت گرفتاری که برایشان پدید آمده از دسترس خارج شدند و مالک با ایجاد هیاهو و به کمک پلیس 110 کار را متوقف و تعطیل کرده و در دادگاه علیه سازنده دادخواست عدم انجام تعهدات و خلع ید داده اند و حالا قولنامه بنده را نیز قبول ندارند و میگویند شما باید پول هزینه هاتون را از سازنده بگیرید، قولنامه شما را من قبول ندارم ، سوالم این بود آیای ادعای ایشان مبنی بر دریافت سهم الشرکه به عوض پول نقد وجهه قانونی ندارد صحیح است ؟ و در صورت امکان راهنمایی بفرمایید بنده چه اقدامی برای احقاق حقم میتوانم انجام دهم ؟ با نهایت احترام

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بدون صدور خکم.بلی ولیکن در صورت تقدیم دادخواست مطالبه ثمن ناشی از کار (که با دلایلی مثل شهادت شهود باید اثبات شود)می توانید وجه خود را از سهم الشرکه در یافت کنید.یاالله