مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام من سال 97/7/7 تصادف کردم و راننده مقصر بودم 2تا همراه هم داشتم یه صدمه جزیی داشتن و من هم ران پای چپم خورد شد الان دوماه هست که بهم گفتن میتونی خسارتتو دریافت کنی تشکیل پرونده دادم همه چیمو تکمیل کردم گفتن برید واسه دریافت بهت زنگ میزنیم بعد بیست روز زنگ زدن گفتن شورا قبول نکرده قانون عوض شده هر 3تا تون باید یجا پرداخت بشه من یکم شک میکنم به کارمندا چون اول خودشون گفتم چون راننده مقصری میتونی بدون اون 2تا خسارتتو دریافت کنی اما الان میگن نه لطفا بگین چیکار کنم

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
خیر قانونی نیست شما مراجعه فرمایید به قاضی شورا و توضیح دهید