مشاوره حقوقی رایگان - زنا

من متوجه رابطه ی همسرم با یه نفر دیگه شدم اونارو تعقیب کردم اما همسرم از اونجا فرار کرد ولی مردی که با همسرم رابطه داشت رو با خودم اوردم و نوشته ای مبنی بر زنا ازش گرفتم و شکایت کردم چون محل وقوع جرم چناران بود پرونده ی ما به شعبه 102کیفری دو دادگاه چناران ارسال شد پس از دو جلسه دادگاه که متهمین (همسرم و اون مرد) حضور نداشتند دادگاه ابلاغی مبنی بر عدم صلاحیت خود در رسیدگی پرونده و ارجاع پرونده به شعبه یک کیفری به همراه یک دادنامه که هیچی توش ننوشته بود ابلاغ کردند. الان من باید چه اقدامی انجام دهم ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام پرونده وقتی به دادگاه کیفری یک که در مراکز استانه میباشد و برای شما احتمالا مشهد است ارجاع شود برای شما پیامک میاید و بعد وقت رسیدگی تعیین میگردد