مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه خارج از کشور

سلام وقت شما بخیر
ببخشید من 4 سال هست در کشور اسپانیا به طور مداوم زندگی کردم و در این 4 سال اصلا به ایران نیامده ام
سال قبل برای تمدید کارت اقامت و دریافت سوء پیشینه به صورت حضوری به سفارت ایران در مادرید مراجعه کرده توانستم از طریق وکیل در ایران مدرک سوء پیشینه رو دریافت کنم

ولی متاسفانه نتواستم در این یکسال کارت طلایی اقامت را تمدید کنم و مجددا نیاز به مدرک سوءپیشینه دارم
حال سوال من این است با توجه به اینکه من در این یکسال اصلا ایران نبوده ام آیا راهی وجود دارد که مدرک قبلی بدون مراحل طی شده مثل دفعه پیش به صورت اتوماتیک تمدید شود

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سامانه میخک اقدام نمایید