مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

با سلام. من دوستی دارم که چندماه پیش برای ایشون توسط دادستان توی پرونده جرم تبلیغ علیه نظام ثبت شد. براشون همونجا حکم جهادی گذاشته شد اما حالا پرونده به جریان افتاده و دادگاهی شدن متاسفانه.
ایشون چند مشکل روانپزشکی دارن که من مدام بهشون میگم مدارکشو جور کنن و تهیه کنن که بعدا دست وکیل برای دفاع از ایشون باز باشه اما ایشون مدام میگن تو هیچی نمیدونی و قاضی ما خیلی ادم بی رحمیه و اصلا این چیزا براش مهم نیست.
میخواستم بدونم ایا بیماری های روانپزشکی در تخفیف مجازات های سیاسی هم میتونن اثرگذاری مثبت داشته باشن؟ متشکرم
ایشون هیچ سوء پیشینه ای نداشتن،‌22 سالشونه و دانشجوی رشته ی خوبی هم هستن.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله موثر است ، بهتر است قبل از هر گونه اقدامی با یک همکار وکیل مشورت داشته باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مطالعه پرونده کیفری در شعبه قضایی نیاز است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اگر بیماری اعصاب و روان به حدی باشد که پزشکی قانونی آن شخص را محجور بداند، بله به او کمک می شود و قرار موقوفی تعقیب صادر می شود. ولیکن اگر بیماری هایی باشد که به حد حجر نرسد ولیکن در اتخاذ تصمیم شخص موثر باشد بله از موارد تخفیف مجازات است در ماده 38 از قانون مجازات اسلامی نیز به وضع خاص متهم و یا انگیزه متهم اشاره شده است که در این موضوع می تواند از موارد تخفیف مجازات محسوب شود