مشاوره حقوقی رایگان - سند روستایی و پایانکار

سلام
حدود 22ساله به کلاردشت امدیم. سال 82 قطعه زمین خریدیم در روستای .. پروانه ساختمان را از شهرداری سال 82گرفتیم همه هزینه های ساختمان پرداخت شدو همه قوانین هم رعایت و طبق جواز عقب نشینیها انجام شدحدود 20 ساله داریم توش زندگی میکنیم. چندین سال پیش دنبال سند رفتیم. دهیاری مراجعه کردیم. گفتند برای چی سند میخواید فقط دو خانه در روستا سند دارند پروانه را نگاه کرد گفت برای شهرداری هست رفتیم شهرداری گفت چندین ساله جواز روستا دست دهیاری است. جای امضا شهردار میشود بنویسد امضا دهیار رفتیم دهیاری گفتند امضا نمیزنن. چند سالی نا امیدتا امسال که دهیار عوض شد
رفتیم گفتن پروانه جدید بگیرید یعنی خانه ای ساخته نشده و توش زندگی نمیکنید بعد گفتند توی طرح هادی جدید کوچه 8 متری ولی توی جواز شما 6 متره چون خانه لب کوچه نمیشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود چرا که طرح هادی و جزئیات آن نیازمند بررسی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
برای صدور پایان کار باید عقب نشینی لازم مطابق نقشه هادی روستا انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.