مشاوره حقوقی رایگان - اگر دادگاه صلاح بداند که باید صیغه شکل بگیرد

اگر من توسط یک زن مورد اعتماد اغفال شوم و مورد سواستفاده مالی و سادگی قرار بگیرم و بعد از این که سودی براش نداشتم منو رها کنه و باعث این بشه که من در شرایط روحی بدی قرار بگیرم تا حدی که چند تا خودکشی ناموفقی داشتم
خون خودمو ریختم ... چرا که توسط آن زن که دیگر توجه ندارد خود رو مسئول ذهنیتی که برام اینجاد کرد نمی داند ( اما من تمام مدارک دارم )
که مقصر تمام شرایط روحی بدخیمم از اوست که ذهنیتی برای من ساخت که بعد از اون دیگر ناتوان زندگی هستم ، اگر شکایت اون خانم کنم ، دادگاه رای صیغه میدهد !؟؟ چون من باید برای جبران شرایط بد روحی ام ، که آن خانم مسئول است چند ماه زندگی کنم باهاشون آیا میتوان از دادگاه حکم صیغه گرفت چون من اگر مشکلم با آن خانم رفع نشه نمیتوانم مثل آدم زندگی کنم ، اتفاقاتی بدی رخ می‌دهد ، آن خانم عنوان میکرد دوست نداشت اختلاف بینمون پیش بیاد و تنها میترسه .
اما اگر قانونی برم جلو قاضی چه حکمی ممکن است بدهد برای برطرف شدن شرایط روحی من ؟؟ که از ریشه حل بشه ، نه بیمارستان و ... مشکل ریشه ای حل بشه ... چون من نه پول هام می‌خوام که با عشق دادم بیشون ، تنها خواسته من فقط چند ماه باهاش زندگی کنم تا مشکل روحی من از بیخ مرهم شه . چون جرم اغفال گری شلاق و ... است اما من میگم به جای حکم شلاق با من صیغه کند آن زن از شرایط من با خبر بود که زیر پوشش بهزیستی هستم و سواستفاده کرد از احساسات من

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
دادگاه نمیتواند شخصی را ملزم به انعقاد عقد نکاح نماید

میتوانید شکایت کیفری را مطرح نمایید البته با شرایط خاصی