مشاوره حقوقی رایگان - تهیه رونوشت سند ازدواج

سلام. پس از فوت پدرم ، تامین اجتماعی برای انتقال مستمری به مادرم سند ازدواج مطالبه کرده و این در حالیست که سند ازدواج آندو که مربوط به سال 39 در یکی از روستاهای آذربایجان شرقی است که مفقود ولی تاریخ و شماره سند در شناسنامه هر دو درج شده . چند سال قبل از دفترخانه رسمی اقرار نامه ای تنظیم و به بیمه ارائه شد که الان مورد قبول بیمه نیست ! سوال بنده این است که برای دریافت رونوشت ازدواج باید حتما به محل ثبت سند مراجعه کرد یا از استانهای دیگر نیز قابل اقدام و پیگیری است. پرسش دیگر اینکه آیا دختران مجرد و تحت تکفل آن مرحوم میتوانند بصورت مستقل و بجای مادر درخواست دریافت مستمری کنند یا خیر. سپاس فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله برای تهیه رونوشت حتما باید به دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه کرد.
دختران در صورت نداشتن شغل و شوهر از مستمری پدرشان میتوانند استفاده کنند.

صادق قادری

صادق قادری :

بله.دفتر خانه تنظیم سند ازدواج را پیدا کنید و از انجا تقاضای رونوشت کنید