مشاوره حقوقی رایگان - گردش به چپ در چهار راه

با سلام و خسته نباشيد
زماني كه چراغ سبز ميشه و من در قسمت دوم لاين از طرف بلوار قرار دارم و راهنما ميزنم و ميپيچم ناگهان ماشيني از قسمت لاين يك با سرعت مياد و ميزنه به قسمت باك ماشين
الان من مقصرم يا ايشون؟
من كه راهنما ميزدم تازه بيشتر ماشين رد شده بوده؟؟ فقط هرچه زودتر پاسخ بدين كه كارم گير كرده با تشكر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام زدن راهنما يا نزدن ملاك نيست بسته به نظر افسر كاردان فني مقصر شناخته ميشود كه ميتوانيد اعتراض كنيد

سیدمحمد حسن زاده یاسمنی

جناب آقای سیدمحمد حسن زاده یاسمنی :

نظریه کاردان فنی در سر صحنه حادثه مهم است.. اما صرف راهنما زدن موجِد حق برای دور زدن نیست.. البته به سرعت وسیله نقلیه ای که به شما برخورد کرده نیز بستگی دارد