مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

در صلح عمری متصالح فوت شده و صالح در قید حیات است اما قبل از فوت متصالح ملک به نام متصالح سند قطعی صادر شده ولی در توضیحات قید شده که بنا به صلح نامه مورخ .... و شماره. .... ثبت در دفترخانه شماره .... و صالح ذینفع منافع ملک هست. سئوال این است که این ملک ارث ورثه متصالح است یا با توجه به فوت متصالح قبل از صالح ارث ورثه صالح است. ممنون از پاسخ

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام اگر به صورت عمری فقط برای متصالح تنظیم شده و بقیه وراث در قضیه نیستند همه باید جواب داده بشه.و صلح نامه رو به وکیل ارائه تا جواب شما را بدهد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.معذور بفرمایید.یاالله