مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات ساختمان

باسلام دریک ساختمان سه طبقه شش واحده یکی ازواحدها در بازسازی واحددرب ورودی واحدرابدون اجازه واحدها تغییر داده وازحالت همسان بودن خارج شده و همچنین خودروی خودرادرجایگاه قیدشده درسندکه متعلق به واحدخودش بوده پارک نمیکندوجهت سهولت درمشاع پارک مینمایدوهمچنین ازاب مشترک جهت پکیج واحداستفاده میکند بدون اجازه واحدهاواین میله باعث افت فشاراب بقیه واحدها گردیده است ایامیشودشکایت کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام بله دادخواست مزاحمت و ممانعت ازحق جبران ضرروزیان واعاده به وضع سابق