مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف در برخورد درب تاکسی با موتور

سلام
من مسافر یک تاکسی بودم که راننده پشت چراغ قرمز توقف داشتند تا من پیاده شوم و زمانیکه از تاکسی پیاده میشدم درب عقب سمت راست به یک موتور برخورد کرد و راکب موتور و درب تاکسی آسیب دید. راننده از بی اطلاعی من استفاده کرد و منو مقصر دونست واسم، آدرس و شماره تماس منو گرفت.
من با پلیس و اورژانس هم تماس گرفتم و بعد از اینکه پلیس در محل حاضر شد و موضوع رو شرح دادم راننده تاکسی رو به دلیل پیاده نکردن مسافر در ایستگاه مقصر دونست اما راننده با اصرار زیاد از من درخواست پول کرد و من مبلغ 150 هزار تومان برای ایشون کارت به کارت کردم بعد با من مجدد تماس گرفته و درخواست پول بیشتری میکنه و تهدید میکنه چون پول واریز کردم و مشخصات و آدرس منو داره من مقصر هستم و در صورت ندادن پول از من شکایت میکنه اما من قبول نکردم
میشه راهنمایی کنید آیا راننده میتونه بر علیه من اقدامی انجام بده و منو مقصر جلوه بده ؟ یا من باید از طریق تاکسیرانی، یا دادسرا پیگیری کنم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم ، ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی شما پس راننده تاکسی امکان شکایت از من رو ندارند؟

یک وکیل

مسلما میتواند شکایت کند تشخیص موجه بودن شکایت یا بی دلیل بودن آن با قاضی هست نه شما یا دیگری