مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

اینجانب یک سال پیش با یک عابر پیاده تصادف کردم و بدون اطلاع از نحوه کار قانونی مصدوم را به بیمارستان بردم و به 110 اطلاع دادم که در بیمارستان صورتجلسه نوشته شد و ماشین هم به پارکینگ منتقل گردید . بعد از 3 روز با قرار کفالت و فیش حقوقی پدرم ماشین ازاد شد و دیگر خبری از شاکی نبود تا 5 ماه بعد که اینجانب ماشین را فروخته بودم و یک ابلاغیه برای من فرستاده شد و با حضور در دادگاه رای صادر شد که جزای نقدی ان را پرداخت نمودم و گفتن باید در بیمه ایران تشکیل پرونده بدهم . بیمه هم که رفتم گفتند اصل و کپی برگه سبز و سند خودرو و بیمه نامه را میخوایم که من فقط گواهی نامه و کپی کارت ماشین و کپی کارت خودرو که آن زمان بر روی پرونده داشتم رو دارم . خواهشا راهنمایی بفرمایید برای تشکیل پرونده چه باید کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید دیه را بپردازید برای تشکیل پرونده از مامور بیمه سوال کنید وگرنه از جیب باید دیه را پرداخت کنید.