مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

با سلام
من حدود 4سال پیش، خانه ای را خریداری نمودم، و مالک ملک را در سند عادی با اثر انگشت خود برایم انتقال داد و ملک در تصرف ایشان بود، که بعد از یک سال که با هم در خانه بودیم، ایشان رفتند.
و 3سال کامل خانه در تصرف من بوده و هست،
الان هم با برادرش تبانی کرده و در قراردادی فی مابین خودشان، مالکی که من ازش خریداری کردم را مستاجر و برادر دیگر را موجر جا داده اند،
این در حالی است که کلیه امتیازات به نام مالکی که من ازش خریداری کرده ام، بوده.
در حال حاضر حکم تخلیه ی منزل مرا گرفته اند.
چکار باید بکنم مبنی بر نقض حکم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سؤال شمانامفهوم است،اگرمنزل رابامدرک خریدیدکه بایددفاع میکردید وقولنامه را تقدیم دادگاه می کردیدولی اگرغیرازاین باشدپاسخ بایدحضوری باشد.موفق باشید

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.کامل توضیح دهید.اینکه مالک با اثر انگشت خود به شما منتقل کرد یعنی چه؟؟؟
بلاعوض به شما منتقل شده؟؟؟؟
مبلغی د ر خصوص معامله پرداخت شده؟؟؟؟
پول خرید را نقدا پرداخت کرده اید یا به حسابش واریز شده؟؟؟؟