مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی ناجا

سلام.بنده افسر ناجا بودم وسال82 حین تعقیب و گریز فروشندگان موادمخدر از ناحیه پاوکمرمجروح شدم وبه کمیسیون معرفی و15درصد فقط بخاطر پا تعیین درصد شدم حال ناجا اعلام کرد شما جانباز نیستی و معلول خدمتی محسوب میشوی آیا این درست است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کمیسون عالی که بالاترین مرجع پزشکی نظامی است پلاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی در این خصوص از مرجع مربوطه اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قبلا موضوع شما در کمیسیون بررسی شده و رای به جانباز بودن شما صادر شده باشد امکان تغییر آن وجود ندارد

ولی اگر رای به معلول حین خدمت صادر شده باشد جانباز محسوب نمیشود