مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت خط

سلام،من یه خط روی گوشیم دارم که به اسم پدرمه و من با این خط با یک نفر ارتباط داشتم الا پدرم فهمیده و میخواد بره پرینت بگیره ، گرفتن پرینت براش راحته؟ میشه بگیره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اخذ تماس های ورودی و خروجی و شماره های مربوط به پیامک های ارسالی و دریافتی را پدرتان شخصا می توانند از طریق اوپراتور دریافت کنند ، لیکن دسترسی به محتوای پیامک ها نیازمند اخذ دستور مقام قضایی رسیدگی کننده می باشد و حداکثر تا 6 ماه قابلیت دریافت دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله با سامانه همراه من هم میتونه پرینت بگیره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
متن پیامک ها قابل رویت نیست...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان  میتواند پرینت شش ماه گذشته را بگیرد اما پرینت پیامک ها تحت شرایطی امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه مالک خط هستند امکان پرینت برای ایشان ممکن است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی می‌تواند درخواست پرینت کند که مالک باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک سیم کارت میتواند پرینت فقط تماس های خروجی را اخذ نماید