مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خودرو

ماشین پراید 85 فروختم خریدار ماشین رو برد پیش مکانیک مورد اعتماد خودش و خودرو رو براش کارشناسی کرد منم بهش گفتم آقا من این ماشین رو 1سال خریدم نمیدونم شرایطش چیه هر جا دوست داری ببر نشون بده گفت نه همین مکانیک کافیه بعد تشخیص دادن که ماشین بدون رنگ و ضربه و داخل قولنامه هم نوشتن بعد دو هفته رفت برای من احضارنامه زد که ماشین رنگ و ضربه داره و باید فسخ بشه دوباره بیخیال شد بعد 40 روز دوباره رفت شکایت کرد بعد دوتا شاهد بوده که من گفتم ببر نشون بده و قبول نکرد و خود مکانیک براش کارشناسی کرده الان آیا فسخ میشه با این شرایط؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به قرارداد و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.