مشاوره حقوقی رایگان - مدرک دانشگاهی

سلام وقتتون بخیر٬ بنده دانشجو یکی از واحدهای دانشگاه آزاد هستم٬ هنگام ثبت نام عنوان رشته تحصیلی در مدارک دفترچه ثبت نام و.... متفاوت با عنوان رشته در حال تحصیل بنده هست٬ میخواستم بدونم چه راه قانونی برای پیگیری این موضوع هستش؟ دانشگاه هم پاسخگو نیست و شهریه حدودا 3 میلیون تومانی عنوان رشته اولیه رو میگیرن از ما و‌ این قضیه هم باعث ضرر مالی شده هم ارزش مدرک پایین تر از عنوان اولیه هستش و مسیر شغلی و تحصیلی ما رو تغییر داده ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما حقوقی نیست.اداری است.یاالله

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اول با یک مشاور تحصیلی یا اساتید صحبت و اگر اهمالی صورت گرفته و یا دانشگاه به اشتباه عنوان رشته شما را تغییر داده .با مدارک و مستندات اقدام کنید