مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد ملک

با سلام حدود دو ماه و نیم پیش یک عدد به عنوان سوییت قولنامه کردم ولی بعد از چند وقت پشیمان شدم چون جای بسیار کوچک وکثیف فاقد تهویه یک جای خفه بدون امکانات با مبلغ 30 میلیون ودیعه وماهی 2 میلیون ک اصلا ب این مبلغ نمی ارزدو صاحبخانه هم قرارداد را فسخ نمیکند واصرار دارد ک من یک نفر را پیدا کنم تا قرار داد را فسخ کند ولی با این قیمت کسی این محل را نمیگیرد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چنانچه برای طرفین قرارداد نسبت به اینکه آیا دارای حق فسخ هستند یا خیر تردید حاصل شود، اصل بر آن است که حق فسخ حاصل نشده است.
معمولا در قراردادهای اجاره این شرط وجود دارد که موجر یا مستاجر در صورتی که مایل به فسخ و بر هم زدن اجاره باشد یک یا دو ماه قبل از بر هم زدن اجاره به طرف مقابل اعلام کند در این صورت با تسویه‌حساب موجر و مستاجر قرارداد اجاره به پایان می‌رسد.
اما الزاما باید شرایط فسخ موجود باشد.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام صرفاً اگر در قرارداد حق فسخ داشته باشید می توانید آن را فسخ کنید؛ در غیر این صورت جز با توافق طرفین امکان انحلال قرارداد وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عقد اجاره عقدی لازم است نمی‌توان آن را برهم زد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
طبق قرارداد باید تا پایان قرارداد صبر کنید
یا شخص دیگری را پیدا کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حق فسخ در قرارداد آمده می توانید از آن استفاده کنید در غیر این صورت باید با توافق طرفین صورت گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد باید مورد مطالعه قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط شده باشد