مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن پلاک ماشین

من دو روز پیش در حال رانندگی در مسیر کمربندی بودم و شب بود دو نفر با موتور مسابقه در همون مسیر کورس میذارن که حتی از من هم سبقت می گیرند و سرعت موتور خیلی زیاد بود و من وقتی که سرعت زیاد اون ها رو دیدم سرعت ماشین خودم رو کم کردم و یکی از موتورها متوجه نشدم به موتور دوستش خورد یا به بلوار خورد که موتورش شروع به جرقه زدن کرد و سه تا چهار بار ملعق زد و پاش به موتور گیر کرد و حتی موتور یا مسافت کمی اون رو کشوند تا وایستاد و دو تا لاستیکش یه طرف پرت شد و از موتور فقط یه لاشه موند اون هم از وسط نصف شد که بعد از اون ماشین من بود که با یه ترمز سنگین ماشین رو نگه داشتم و شاید به اندازه یک وجب با هاش فاصله داشتم و بهش برخورد نکردم خیلی ترسیدم با اون تصادف فکر می کردم مرده ولی لنگ لنگان خودش رو به یه گوشه خیابان رسوند و من هم ماشین رو کنار خیابون پارک کردم و از داخل ماشین خواهرم ازش پرسید که حالش خوبه یا نه که دیدم خدا رو شکر حالش خوبه و جایی از بدنش خونریزی نداره خواستم به اورژانس زنگ بزنم که دوباره صدای موتور رو شنیدم که دیدم دوستش برگشت با این که کمربندی مسیرش یک طرفه بود دوباره خلافش برگشت اول خیالم راحت شد که دوستش اومد ولی وقتی که دوستش رو دیدم ترسیدم چون دوستش قدبلند و هیکلی بود نمی دونم چرا یک لحظه احساس کردم که میخواد تصادف رو بندازه گردن من ترسیدم و حرکت کردم نمی دونستم اون لحظه باید چی کار می کردم من می خواستم از شما بپرسم احتمال این که پلاک ماشین من رو برداشته باشن و از من شکایت کنن هست و اگر این کار رو کردند من چیکار کنم من که باهاش تصادف نکردم حتی روی ماشین یک خش هم نیفتاد و چون دختر بودم ترسیدم و از یه طرف دیگه خیالم راحت شد که دوستش برگشت

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تمام چیزهایی که گفته اید حقیقت بوده نگران نباشید چون اولین چیز در تصادف آثار برخورد هست . اگر در خودرو شما آثار برخورد یا رنگ شدگی نباشد جای نگرانی نیست