مشاوره حقوقی رایگان - سود شراکت

با سلام. بنده مبلغی پول از مغازه داری برای شراکت در کار دریافت کردم، دست‌ نوشته ای هم داریم که این آقا مبلغ 75 میلیون بابت شراکت به آقای فلان پرداخت کرده است، در طول یک سال و نیم مبلغ 78 میلیون به صورت ده تومن ده تومن پرداخت کردم و به اندازه 24 میلیون هم وسیله به مغازه ایشون تحویل دادم اما رسیدی برای 24 میلیون ندارم، حالا این شخص شکایت کرده که سود کم گرفته. آیا شکایت مغازه دار قابل قبوله ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواستی که ایشان داده باید توسط خودش به اثبات برسد شما نیز برای دفاع می توانید رسید پرداختی های تان را ارائه دهید و اگر شاهد دارید معرفی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اینکه ایشان مدعی هستند قانونا باید دلیل مثبت ادعای خودشان را ارائه نمایند ، در جلسه رسیدگی پرینت مبالغ واریزی را ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توسط کارشناس رسمی ، کارشناسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به کارشناس رسمی دادگستری در امر حسابداری ارجاع می شود. البته اگر بتواند اصل شراکت را اثبات کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ماهیت حقوقی دارد و باید نظر کارشناس حسابداری نیز رویت شود