مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت و از کار افتادگی

با سلام اینجانب در سال 97 حین خدمت دچار عارضه ی دیسک کمر شدم و بخاطر آن معاف دایم شدم ولی یگان خدمتیم گفتن چون زمان و مکان بیماری شما مشخص نیست و به بهانه ی اینکه من دیگر سرباز یگان نیستم از کمک کردن جهت وصول مطالبات خودداری میکنند و میگویند احتمالش هست قبل خدمت دیسک داشته اید حالا اونا هیچ کمکی نمی کنند که غرامت یا از کار افتادگی بگیرم با وجود اینها قبل اینکه به کمیسیون معرفی بشم نامه ی دکترا رو مبنی بر اینکه نباید پست بدم چون دیسک دارم قبول نمی کردند مدارکشو دارم که در این مدتی که تا کمیسیون رفتم بخاطر سهل انگاری و بی توجهی فرمانده م دیسکم از حالت متوسط به دیسک شدید تبدیل شد که حتی چند بار سر پستا زمین افتادم. الان از پادگان تسویه کردم ولی وضعیتم خیلی بد هستش طوری که توانای راه رفتن رو ندارم به نظر شما راهی هست که از کار افتادگیم رو ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر مگر اینکه ثابت شود عارضه دیسک شما به سبب فعل یا ترک فعل شخصی بوده که در این صورت باید از وی جهت مطالبه دیه شکایت کنید. چیز دیگری به شما تعلق نمیگیرد