مشاوره حقوقی رایگان - در صورت زنده بودن با اثبات آلزیمر شدید آیا میشه صلح عمری رو باطل کرد؟

سلام و احترام؛ پدر و مادرم یه خونه شش دانگ دارند که سه دانگ بنام پدرم هست چهارماه هست فوت شدند و سه دانگ دیگر خونه بنام مادرم هست .. مادرم سهم خودش رو صلح عمری کردند، اما نزدیک به 10 سال هست که آلزایمر شدید دارند و حتی قادر به صحبت کردن و راه رفتن نیستند .. آیا میشه صلح عمری رو باطل کرد ؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

با سلام اگر در زمان وقوع عقد صلح آلزایمر در حدی بوده که زوال عقل محسوب میشده اعمال حقوقی صحیح نبوده و قابل ابطال است.