مشاوره حقوقی رایگان - واریز بیمه سالهای قبل

سلام. سالهای 79تا 89 در کارخانه کار میکردم هرسال فروردین سازقا بیمه ناقص مانده یعنی دیر شروع به کار کردیم جمعا شش ماه هست.آیا الان امکان واریز حق بیمه این نواقص هست؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بیمه می بایست در زمان خود واریز شود مگر اینکه کارفرما شما را بیمه نکرده باشد که در این صورت می‌توانید شکایت کرده و سوابق خود را لحاظ نماییدضمناً تلفن 1420 نیز در اختیار شماست