مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی سپاه

با سلام درود بنده برای استخدام در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام کردم ومراحل همه خوب پیش رفت تا پزشکی که گفتن مشکل نامنظمی قلب داری اما پزشک تایید کرد ولی بازفرستادنم پیش متخصص دیگه اونم منو تایید کرد وگفت هیچ مشکلی برای به کار گیری در سپاه نداری اما منو فرستادن کمیسیون تهران اونجا هم منو رد کردن به دلیل مشکل بیماری دریچه قلبی ولی چند دکتر مطمئن دیگه تهران رفتم تکذیب کردن این بیماری رو آیا امکان جابه جایی جواب آزمایش ها داره چه گونه اعتراض کنم به این رای

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برخی اوصاف قلب از نظر بعضی پزشکان نوعی بیماری ولی در پزشکی جدید بیماری محسوب نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حالت کلی نظر کمیسیون مربوطه ملاک است ، لیکن اگر مهلت اعتراض دارید درخواست معاینه مجدد نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نظریه پزشکی قانونی و کمیسیون پزشکی نهاد مربوطه ملاک اعتبار است و نظردکترین دیگر ملاک اعتبار نیست �‌توانید به نظریه کمیسیون اعتراض نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسیون عالی که بالاترین مرجع پزشکی نظامی است نظر می‌دهد که نظر این کمیسیون قطعی و غیر قابل اعتراً در دیوان عدالت اداری است