مشاوره حقوقی رایگان - نحوه درخواست اجرای حکم

باسلام.خواهش دارم جناب آقای سید علیرضا سیدآقایی راهنماییم کنند. ضمن سلام و عرض ادب.اینجانب پرونده ای در دیوان عدالت اداری داشتم که طرف شکایتم سپاه بود. رای بدوی طرف شکایتم را ملزم به پرداخت تمامی حق و حقوق و بیمه از سال 91 کرده در تاریخ 98.2.23 رای بدوی صادر شد و طرف شکایتم بعد از مهلت قانونی اعتراض کرده بود که 98.6.3 رای قطعی صادر شد که چون سپاه بعد از مهلت قانونی درخواست تجدید نظر خواسته پس رد تجدید نظر صادر شده و رای قطعی میباشد. الان خواستم بپرسم آیا پرونده ام خودبخود اجرا میشه یا خودم باید درخواست اجرا کنم و اینکه نحوه پرداخت حق و حقوقم چگونه خواهد شد یعنی بر چه اساسی محاسبه خواهد شد و آیا مبلغش را خودم خواهم فهمید و از چه طریقی. و سوال آخر اینکه این روند چه مدت طول میکشه تا با لطف خدا و عنایت و راهنمایی شما به حقوقم برسم. دعاگویتانم .با تشکر از جناب استاد سیدآقایی عزیز

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر

پس از قطعی شدن حکم دیوان تقاضای اجرا کنید عدم اجرای حکم دیوان موجبات انفصال متولیان امر را به همراه خواهد داشت میزان حق و حقوق شما همان است که در متن رای امده و و قابلیت اجرا دارد فقط چنانچه مطالبات مالی شما جز مطالبات معوق و دیون معوقه سازمانی باشد ممکن است وصول ان قدری با تاخیر مواجه گردد در غیر این صورت قابلیت اجرایی کوتاه مدت خواهد داشت شایان ذکر است که از موضوع شکایت و خواسته شما و متن حکم توضیحی در دست نمیباشد .