مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با پرینت بانکی

با سلام و وقت بخیر، از چند ماه پیش سه دفعه برای شخصی از طریق کارت به کارت پول فرستادم جمعا میشه دو میلیون و هفتصد و اینکه ایشون به دلایل دروغ اون پولو از من قرض گرفتن و گفتن وام بگیرن پس میدن و بعدم که چند بار مراجعه کردم پولو ندادن من هم پرینت بانکی دارم هم پیامای اون شخص هم اینکه یکی از دوستانم در جریانن و حتی هم من هم دوستم به مادرشم گفتیم ولی گفتن دخالت نمیکنن الان من شکایت کنم میتونم پولمو بگیرم از ایشون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به دلایل شما و تشخیص قاضی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه بدهید و آنرا مطالبه نمایید .