مشاوره حقوقی رایگان - طریقه فسخ مبایعه نامه

باسلام و عرض ادب، ما در یک سال پیش در یک بنگاه آپارتمانی را قرار بود بفروشیم. آنجا فهمیدیم که خریدار خودشان هستند. به حساب مادر من بعنوان بیعانه سه میلیون تومان کارت به کارت کردند و قرار شد مابقی مبلغ را از طریق شبا اول وقت روز بعد به حساب مادرم واریز کنند و دو ضامن با خود به بانک بیاورند تا وام گرفته شده نیز به آنان واگذار شود.
فردای آنروز ما به سمت کرج راه افتادیم ولی پولی به حساب مادرم واریز نشد. تماس گرفتیم گفتن ما تو بانکیم و سیستم بانک قطع شده و به محض وصل شدن واریز میکنیم...تو این فاصله ما به بانک در کرج رسیدیم جایی که قرار بود ایشون با ضامنهاشون تشریف بیارن.... ایشون با یک چک زیر مبلغ طی شده و بدون ضامن به بانک اومدن و دو تا سه روز تمام مارو از تهران کشوندن کرج و آخرش هم ضامن معتبر نداشتند و خودشون و برادرشون به جهت داشتن چکهای برگشت خورده صلاحیت ضامن شدن نداشتند.... روز سوم دیگه بعد از بانک ما مجددا رفتیم بنگاهشون که آنهم در کرج بود تا طبق تبصره نوشته شده در مبایعه نامه: که در صورت عدم پرداخت به موقع و نداشتن ضامن معتبر جهت واگذاری وام بانکی، مبایعه نامه فسخ و سه میلیون از بابت ضرر و زیان مسترد نخواهد شد... اما به جای فسخ قرارداد ایشان به ما حمله ور شدند و با پرخاش و فحاشی و... کار به جایی نرسید. ما دادخواستی رد کردیم و از قوه قضاییه خواهان تایید فسخ قرارداد شدیم. شش ماه بعد حدودا زمان دادگاه ما بود که مادرم به یک مشاور حقوقی مراجعه کردن تا یک وکیل ایشان را برای حضور در دادگاه همراهی کند به مادرم گفتن که دادخواست شما غلط است و ما برای شما این دادخواست را پس میگیریم و دادخواست جدیدی رد میکنیم که به نفع شما باشد با خانم وکیلی که به مادرم معرفی شد، حق الزحمه را همان ابتدا دریافت کردند و قرار بود که در رابطه با مشکل حقوقی ما یعنی فسخ قرارداد و مشکل کیفری ما یعنی دعوای بوجود آمده در بنگاه به مشکلات ما رسیدگی کنند. ایشون به همراه مادرم از بابت دعوای کیفری به آنجا رساندند که حکم جلب شخص را گرفتند و بعد مادرم شخصا با یک مامور او را جلب کرد اما فردای آنروز با قید ضمانت بیست میلیون تومانی آزاد شد. از طرف دیگر در رابطه با مشکل حقوقی ما خانم وکیل ما که قرار بود دادخواست اولیه ما را پس بگیرد و دادخواست بهتری ارائه دهد، و در واقع این اصل مطلب یعنی فسخ مبایعه نامه برای ما بود، تنها کاری که کرده بود باز پس گرفتن دادخواست اولیه ما بود بدون رد کردن دادخواست جدید و ما که از این مورد بی خبر بودیم و منتظر برای دادگاه جدید، چون خبری نشد به دادگاه مراجعه کردیم و فهمیدیم که وکیل ما با گرفتن دادخواست ما پرونده را بسته است. یعنی بعد از گذشت یکسال هیچی به هیچی.....الان هم ایشون رفتن و آپارتمان را بدون اجازه ما تصرف کرده اند، ما هیچ نمیدانیم با اسباب و اثاثیه ما چه کردند؟ و وقتی مادرم به آپارتمان مراجعه کردند، ایشان به همراه پدر و مادرشان ریختن سر مادر تنهای من و مادرم را با فحاشی، تهدید به مرگ و ضرب و شتم از آپارتمان بیرون انداخته اند و حتی همسایگان را هم کتک زده و تهدید کرده اند که کسی حق دخالت ندارد و پس از دیگر کسی جرات دخالت هم ندارد..... مادرم دیگر مستاصل مانده و ما نمیدانیم چه باید بکنیم تا بالاخره صاحب ملک خود که بعد از شش سال جنگ با تعاونی مسکن و پرداخت مبالغی خیلی بیشتر از مبلغ طی شده با تعاونی مسکن بود تا بالاخره کلید را گرفتیم و تصمیم به فروش آن داشتیم که این بنگاهی را مدیر تعاونی به ما معرفی کرد و ما را در این چاه انداخت و الان مادرم همچنان با سختی فراوان ماه به ماه وام را پرداخت مینماید و در شرایطی که آنها آپارتمان را تصرف و مادرم را تهدید به مرگ کرده اند.
با تشکر فراوان از صبرو حوصله شما و تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل باتجربه بگیرید تا به حقتان برسید