مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوج

سلام شوهربنده 3ساله رابطه با خانم متاهل داره دوباربخشیدمش الان از گزارش سفر اسنپش فهمیدم خیلی منزل ایشون رفته حتی شب تا صبح.
انکار میکنه و منو روانی خطاب میکنه ....
از چتهاشون فیلم دارم. وویس اعتراف شوهرمو دارم.اس ام اس اون خانم که گفته من دیگه بااین اقا کات میکنم و منو ببخش و .... دارم.
و گزارش اسنپ ...
چه کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به عنوان رابطه نامشروع می توانید از ایشان شکایت کنید به دادگاه کیفری دو و همین مدارک نیز به دادگاه ارائه نمایید نگران مجازات نباشید چرا که تا 99 ضربه شلاق مجازات خیانت می باشد البته در صورتی که زنا اثبات نشود و نکته دوم آن که زنا معمولاً اثبات نمی شود و دادگاه ها با توجه به این مدارک رای به رابطه نامشروع تا 99 ضربه شلاق صادر می کنند و شما با استفاده از این رای �‌توانید تحت عنوان استرا حرج دادخواست طلاق بدهید