مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به حریم پارکینگ

سلام واحدی خریداری کردم که در سند پارکینگ با متراژ مشخص در کنار فضای راه پله قید گردیده بعدها متوجه شدم که فضای زیر راه پله که به عنوان موتور خانه ساختمان استفاده میشود در حدود چهل سانتی متر وارد پارکینگ اینجانب شده و دیوار موتورخانه عملا عرض پارکینگ من را کم و فضا را غیر قابل استفاده جهت پارک نموده این ساختمان چند دست گردیده و نه من و نه همسایه ها اطلاعی از اینکه چه کسی این تخلف را مرتکب گردیده در دست نداریم حال دعوا بر این است که همسایه ها میگویند ما آمدیم همینطور بوده و شما اگر میخواهید تخریب کنید باید خودتان هزینه تخریب و بازسازی و جابجایی تمام موتورخانه و منبع را بدهید و به ما مربوط نمیشود و من صحبتم این است که در فضای ملکی من به تخلف دیواری ساخته شده که بنده حق دارم که آن را تخریب نمایم اما اینکه موتورخانه جدید و جابجایی آن هزینه برای ساختمان لازم دارد باید بین کل واحد ها تقسیم گردد قانون شهرداری در خصوص حداقل عرض پارکینگ و نیز سند ملکی من به صراحت مشخص نموده که موتورخانه در فضای پارکینگ من ساخته شده و قانون در این مورد حق تخریب و هزینه بازسازی سوای نظرات من یا همسایگان را به چه کسی میدهد و چه میگوید؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حدود اربعه پاركينگ شما در سند نوشته شده اگر مطابقت نداشته باشد به كمك تقديم دادخواست به دادگاه تقاضاي اصلاح از فروشنده و سازنده كنيد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم