مشاوره حقوقی رایگان - واریز و برداشتی وجه به صورت غیر مجاز

با سلام خدمت وکلای گرامی
من در چند روز پیش در شب مبلغ یک میلیون تومان به حساب بنده واریز شد و در همان زمان برداشت و به حساب فرد دیگری انتقال یافت صبح از دوستان و همکارانم پرسیدم که جریان این واریز و برداشت چی بوده به نظرشون که گفتند احتمالا اشتباه بانکی بوده و من هم به بانک مراجعه نکردم و رمز دوم هم عوض نکردم 5 روز بعد ساعت 18:13عصر دوباره مبلغ 3 ملیون دیگر به حساب من واریز و در کمتر از 50 ثانیه بعد از حساب من به حساب دیگری واریز شد و از انجایی که بانکها تعطیل بود و به عابر بانک هم جهت تغییر رمز دوم دسترسی نداشتم به خانه رفتم بعد از رسیدن من به خانه دوباره 5 بار به حساب من پول واریز شد که جمع انها 360 هزار تومان شد ولی از حساب برداشت نشد و من هم به نیت اینکه این 360 هزار تومان رو برداشت نکنند چون این پول مال من نبوده و با اینکار از برداشت آن پول جلوگیری میشد که بتوانم بعد این پول را با صاحبان ان برگردانم با عابر بانک 360 هزار تومان و به همراه مبلغی که از خودم در حساب بود یه یه حساب دیگر انتقال دادم که بعدا فهمیدم این کارم اشتباه بوده و نباید پول را جا به جا میکردم و بعد از انتقال پول به حساب خودم درباره مبلغ 30 هزار تومان دیگر به حسابم واریز شد و من برای خرید به یک سوپر مارکت مراجعه کردم و بعد از خرید طبق عادت و اشتباهی دوباره با همان کارت که پول به حسابم واریز شده بود کارت کشیدم و فردای آنروز به بانک مراجعه کردم مسئول بانک گفت که سریع رمز دوم را عوض کنم من هم همینکار را کردم و دوباره به بانک مراجعه کردم و درخواست پرینت حساب خود را کردم و بعد از آن حساب من توسط پلیس فتا مسدود شد که با پیگیری متوجه شدم که آن مالباخته اول که مبلغ یک میلیون از حساب ایشان به سرقت و به حساب من واریز شده بود اقدام به شکایت کرده در شب همان روز و بعد از مسدودی حساب و تغییر رمز دوم دوباره مبلغ یک میلیون دیگر به حساب من واریز شد که به علت مسدودی حساب موفق به برداشت نشده بود و آن یک میلیون در حساب من هست من هم فردای ان شب به دادگاه مراجعه کردم و یک شکایت نامه تنظیم کردم و بعد از تایید در دادگاه به کلانتری برده و انجا هم بعد از اقدامات لازم یه نامه به من دادند که به پلیس فتا مراجعه کنم و من در فردای انروز نامه را به پلیس فتا رساندم و بعد از اقدامات لازم ان را به من دادند تا به کلانتری برسانم که بعد از اقدامات لازم آن را به دادگاه شهری که از من شکایت شکایت شده برسانند حالا سوال من از وکلای محترم اینه که من چه کاری باید انجام دهم و اینکه از لحاظ قانون من مجرم هستم یا نه و اینکه برای مراجعه به دادگاه باید سند ببرم یا خیر ممنون میشم منو راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

فعلا متهم هستید . باید به دادسرای مربوطه با ضامن بروید و از خودتون دفاع کنید