مشاوره حقوقی رایگان - خود ارضایی

سلام پزشک قانونی گفته بود بکارتم حلقوی
چند بار کار زشت خود ارضایی داشتم اما چیزی وارد واژنم نکردم فقط مالش کلیتوریس و انگشت کشیدم رو مبهلم رو چین خوردگی کشیدم آیا خودم میتونم پردم رو ببینم ؟
آیا اون چین خوردگی پرده است یا نه ؟
خودم که نگاه میکنم فک میکنم پاره شده
تورو خدا کمک کنید میترسم

پاسخ ها :

یک وکیل

وسواس بیهوده نداشته باشید . برای اطمینان با پرداخت هزینه گواهی سلامت پرده بکارت از پزشکی قانونی بگیرید. تشخیص شما نه اعتبار دارد نه کمی به شما میکند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرده بکارت بااین کارازبین نمیرود و حتماباید دخول انجام شود جهت اطمینان به پزشک زنان مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شایسته است شما بدوا به یک مشاور روانشناس معتمد و سپس به یک دکتر متخصص زن معتمد مراجعه نمایید