مشاوره حقوقی رایگان - امضا دو شاهد در قرارداد اجاره ملک تجاری

سلام مستاجری برای سال دوم اجاره را تمدید نموده وجهت قرارداد سال دوم به بنگاه املاک دیگری مراجعه و قرارداد جدیدی نگاشته شده است و به علت عجله مستاجر قبل از امضا شاهد دوم قراردادش را با خودش برده است ولی نسخه بنگاه و نسخه موجر امضا شاهد دوم را دارد ایا این مغایرت تلقی میشود یا چون قرارداد اجاره تمدید محسوب شده وهمان قرارداد سال قبل که دو شاهد دارد کافی است واگر یک شاهد امضا کند چه خطراتی دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از متن قرارداد بعد از شود تا بتوان دقیق تر نظر داد