مشاوره حقوقی رایگان - لاک زدن بعد از تنظیم سیاهه جهیزیه

سلام. خسته نباشید. ما یه سیاهه جهیزیه تهیه کردیم و توسط شوهرم و پدرش و دائیم و برادرم امضانگاری و انگشت نگاری شده. و منم تمامی فاکتورهای اقلام نوشته شده را هم دارم. ولی من بعد از تنظیم سیاهه در صفحه سیاهه یه چیزی را نوشتم و بعدش با لاک سفید همون نوشته را پاک کردم و حالا جای اون لاک سفید روی سیاهه هست. حالا میخواستم بپرسم آیا زدن این لاک سفید بعد از تنظیم سیاهه باعث بی ارزش شدن این سیاهه میشه یا نه؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر کسی ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به آن نکند معتبر است