مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام همسر من شش ماه هست بیکار شدن و درخواست بیمه بیکاری کردن در این مدت یک دفتر اجاره کردن که از لحاظ جنبه روانی خونه نشین نباشن این دفتر هیچ کار با اشتغالی نداره نه شرکتی ثبت شده نه هیچی و ما در فکر شروع یک کار جدید هستیم فعلا هم به هیچ نتیجه ای نرسیدیم امروز مامورهای بیمه از اداره بیمه وارد شدن و بازجویی کردن ما فقط یک دفتر اجاره کردیم و این دفتر غیر فعاله آیا همین دفترکار میتونه بهانه ای برای رد بیمه بیکاری همسرم باشه ما چکار میتونیم بکنیم
محل دفتر رو به خاطر اختلاف با محل کار سابق همسرم از روی دشمنی به بیمه گزارش کردن ولی واقعا هیچ در امد یا شرکتی فعلا فعال نشده

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نتیجه تحقیقات دارد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم