مشاوره حقوقی رایگان - کدوم قرارداد صلح مشکل منو حل میکنه

با سلام و خسته نباشید.
ما چهار برادر و سه خواهر هستیم.پدرم سال 92 فوت کرد و قبل فوت گفت که طبقه اول از یک خانه دو طبقه مال من باشه.
و دو ماه بعد از فوت پدرم اعضا خانواده و مادرم با یک املاکی یه قولنامه فروش ملک طبقه اول را به نام من زدند.( کل منطقه مسکونی قولنامه ای است)
الان فهمیدم که این قولنامه خیلی اشکالات دارد.و به راحتی با یک وکیل قابل فسخ است.
می خواستم بدونم که آیا میشه قرارداد صلح بین من و اعضا خانواده ام بسته بشه.
و این که کدام نوع قرارداد صلح مشکل من را حل می کند.
ممنون از شما.

پاسخ ها :

قرارداد صلح صلح