مشاوره حقوقی رایگان - رد در گزینش

سلام و وقت بخیر
بنده در ازمون قوه قبول شدم تمام مراحل مصاحبه تخصصی و عقیدتی گزینش با موفقیت قبول شدم استعلامات وظیفه تاییدیه مدرک و سوپیشینه که هیچی نداشتم بهشون تحویل دادم خودشون ازمایشات پزشکی استخدام فرستادند و با موفقیت انجام شد یکباره بهم گفتن رد شدی بخاطر مسئله ی در 92 که برام رخ داد و من نمیدونستم سوپیشنه میشه حتی برگه سوپیشنه هم که من بارها گرفتم نبودمثل اینکه حفاظت قوه استعلام گرفته و درگزینش مشکلی تداشتم حتی از من راضی بون . قضیه از این قراره که در سال‌92 با پیشنهاد خانواده های دوطرف قرار شدبا دخترخانمی رفت و امدداشته باشیم تااخلاقیات و.. همو بسنجیم که ایا مناسب هستیم یا نه یکبار که بیرون بودیم پلیس بخاطر نداشتن هیچ سنخیت بین مون مارو به دادگاه برد و دادگاه گفت شما ارتباط نامشروع داشتید بنده برای قاضی هم توضیح دادم اما قبول تکرد حتی به کلمه اتهام ارتباط نامشروع اعتراض کردم گفت ارتباط نامشروع ده قسمه که ده بدترینشه که شما شماره یک هستید!! به هرحال بااینکه قبول تداشتم و ما بااطلاع خانواده ها قرار بودیم هم بسنجیم و کار خلافی نکردیم گرچه هیچ وقت بااون خانم ازدواج نکردم چون کلا هیچ جوره باهم تفاهم نداشتیم اونسال صدهزازتومن جریمه پرداخت کردم الان گزینش دست گذاشته روش میگه ارتباط نامشروع درحالی که صفر تاصد قضیه همونی بود که برای شما گفتم اونا گفتن میتونی اعتراض کنی و پرونده تو میفرستیم تحدید نظر حالا منی که هیچ گناهیی نداشتم چه کار باید کنم؟؟؟ (اش نخورده دهن سوخته)

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهرحال حکم قطعی اجراشده ای علیه شماجودداره دراین قوه.چه شمااونوقبول کنی چه نه