مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام من تو قرعه کشی خانگی همسایمون شرکت کردم 2میلیونی بود من 3تا اسم نوشتم ماهی 300تومن واریز میکنم
یکی از اسم هام دراومد ولی 2تاش مونده الان 5ماه مونده تموم بشه بهم میگن تو فقط یدونه اسم داری حق نداری حرف بزنی میگم پرینت بگیر ولی نمیگیره کلی لج میکنه و بی احترامی میکنه و بلاکم میکنه گفتم پرینت بگیر تا معلوم بشه وگرنه میرم شکایتت میکنم میگه نمیتونی کاری بکنی الان نمیدونم چیکار کنم میشه راهنماییم کنید؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ پرینت بانکی می توانید شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

درست کردن صندوق و دادن وام بدون اجازه بانک مرکزی جرم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواستی تحت عنوان مطالبه وجه به انضمام خسارت دادرسی و تاخیر تادیه بر اساس پرینت واریزی تان تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست مطالبه وجه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با پرینت واریزی هایی که به حساب ایشان داشتید میتوانید طرح شکایت نمایید