مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با سلام. من سال 1376در کشتیرانی جمهوری اسلامی استخدام شدم و چون کار بسیار سخت و زیان اوری بود شیش ماه از خانواده دوری در سال 1390 بعلت مشکلات شدید روحی و بیماریهای ناشی از کار به با تشکیل کمیسیون پزشکی برای اینجانب بعد از تایید پزشکان معتمد شرکت من را از کار افتاده کردن و من بازخرید شدم طبق سنواتی که تا ان موقع برای من حساب شد چهارده سال سابقه بعد من رها شدم مدت دوسال درمان شروع کردم و مجددا بعد از دوسال از یکی از شرکتهای تابعه کشتیرانی جمهوری استخدام شدم همان شرایط سخت دریا الان مدت پنج سال است که در این شرکت مشغول کار هستم دوسال سربازیم را نیز خریداری کردم. باتوجه به بیماری که دارم دوباره عود کرده و بسیار ناتوانم کرده میخواستم راهنمای کنید من چیکار باید بکنم که از این شغل تن فرسا راحت بشم بتوانم از مزایای بازنشستگی استفاده کنم در ضمن شغل ما شغل سخت و زیان اور میباشد متشکرم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما میتوانید سوابق بیمه ایی قبلی خود را به صندوق جدید منتقل و توامان استفاده کنید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم