مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل با جلب نظر کارشناس

احتراما به استحضار می رساند اینجانب با خودرو سواری پراید شخصی خود مدل 1386در حال تردد در بلوار بودم که از جانب شخصی با خورو پراید منجر به سانحه تصادف شده که به سبب آن خودرو اینجانب از قسمت عقب متحمل خساراتی زیاد (هر دو شاسی عقب و صندوق و گلگیر) گردیده
حال میخواستم مبادرت به تقدیم دادخواست جهت تقاضای رسیدگی و صدور قرار تامین دلیل با جلب نظر کارشناس جهت ارزیابی و برآورد افت و ایضا خسارت وارده به خودرو خود را داشته باشم
در این صورت با توجه به مدل ماشین 1386 و اینکه قبلا خودرو اینجانب صدمه ای نداشته از ناحیه های ذکر شده آیا افت ماشین تعلیق خواهد گرفت یا نه؟
با تشکر و تجدید احترام