مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی؟؟؟ 98/6/11

باسلام بنده سال 83 سرباز بودم در حین اعزام به ماموریت نیروی انتظامی در اثر سهل انگاری سرباز دیگر هر‌دوپاهام مورد اثابت گلوله قرار گرفت صورت جلسه سانحه و فرم ب و ز پر کردم که نوشته در حین اعزام به ماموریت مجروح شدم کمیسیون غرامت برام تعیین کردند اونم گفتن سال 83 بیمه شامل سرباز نمیشه سوالم اینه برام جانبازی شامل میشه میتوانم اعتراض به نظر کمیسیون بدم اگه میتونم باید به کدام ارگان اعتراض کنم دیوان ؟ و آیا جانباز شامل من میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

احتمال به نتیجه رسیدن خیلی ضعیف هست. بهرحال باید به بنیاد مستضعفان مراجعه درصورت شمول شرایط قانونی پرونده تشکیل دهید اگر کمیسیون پزشکی تشخیص دهد که شما جانباز هستید برای شما درصد تعیین میشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم