مشاوره حقوقی رایگان - رفتن به مسافرت بدون اجازه شوهر

سلام من 2 سالو 6 ماهه ازدواج کردم همش شوهرم میگه مهریتو ببخش ولی من هیشوخ اینکارو نکردم چند پیش بخاطر همین مسئله منو از خونه بیرون کرد حالا 10 روزه خونه پدرمم میخام برم مشهد بنظر شما برم مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

زیارت مستحب هست و برای آن که ثواب داشته باشد با اجازه همسرتان بروید. برای بیرون کردن از خانه یا نفقه ندادن میتوانید شکایت کنید.