مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

با سلام . ما در سال 1394 یک واحد آپارتمان خریدیم و سند رسمی آن را هم دریافت کردیم و حتی روی سند آن از بانک مسکن وام هم گرفتیم. اما حالا بعد از گذشت چهار سال و در سال 1398 به ناگاه مشاهده کردیم احضاریه ای از سوی دادگاه برای ما امده است مبنی بر ابطال سند رسمی بعد از گرفتن پرینت پرونده از سامانه ثنا مشاهده کردیم که این ملک در سال 1393 (یعنی یکسال قبل از خرید ما) توسط مالک وقت در ازای خرید یک زمین تجاری به صورت قولنامه ای معاوضه شده است اما بعدها فرد متوجه شده زمین فروخته شده بهش مالک دیگری داشته و آن فرد اصلا مالک زمین نبوده . (البته سند آپارتمان هم هیچ گاه بنام فرد کلاهبردار نخورده) و خود مالک اصلی و اولیه آپارتمان که در خرید زمین کلاه سرش رفته بوده در همان سال 93 با حضور در محضر سند آپارتمان را به نام فرد دیگری زده است (منظور خریدار دوم ملک که دارای سند رسمی و قانونی بود) و ما به عنوان خریدار بعدی(خریدار سوم) آپارتمان را در سال 94یعنی یک سال بعد با گرفتن تمام استعلامات لازم از شهرداری ، اداره ثبت ، اداره مالیات و ....... از ان فرد خریدیم حال بعد از گذشت 4سال و در حالی که اپارتمان هیچ مشکلی نداشته و ما سند رسمی و ششدانگ داریم نامه ای مبنی بر ابطال سند رسمی برای ما امده است، حال آیا می توانند سند ما را ابطال کنند ؟ اگر میتونن خسارت مارو کی میدهد؟(درحال حاضر ارزش آن اپارتمان 3برابر شده است )آیا در صورت ابطال سند پول ما به ارزش روز داده می شود؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

شما میتوانید از خود دفاع کنید ....و در صورت شکست میتوانید خسارت خود را به نرخ روز از فروشنده بگیرید البته کار تخصصی است و حتما باید وکیل بگیرید