مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای حکم دیوان عدالت اداری

سلام. لطفا استاد عزیزم جناب آقای سید علیرضا سید آقایی پاسخ را لطف بفرمایند. جناب آقای سیدآقایی عزیز. بنده از سال 91 در سپاه با عضویت تمام وقت طبق اسناد رسمی فعالیت نمودم و تا تنظیم دادخواستم هیچ ریالی حقوق و سایر مزایای قانونی نگرفته ام و همچنین بیمه هم نشدم از سر ناچاری مجبور به شکایت به دیوان عدالت اداری شدم و در سال 96 شکایت کردم در98.2.23 رای بدوی حکم به ورود شکایت صادر کرد و طرف شکایتم را ملزم به پرداخت تمام حق و حقوق قانونی و عیدی و سایر مزایا و بیمه کرد و در 98.5.6 حکم تجدید نظر هم که چون سپاه بعد از مهلت بیست روزه تجدید نظر، درخواست تجدید نظر کرده بود حکم به رد دادخواست تجدید نظر صادر کرد و رای قطعی در کارتابل ابلاغ در تاریخ 98.6.3 در سامانه ثنا بارگزاری شد. الان آیا باید صبرکنم پرونده ام دوباره به شعبه بدوی بره بعد درخواست اجرای حکم کنم یا نه الان هم میتونم درخواست اجرای حکم کنم. چون بنده هیچ حقوقی از سال 91 نگرفته ام آیا قرار باشد سپاه حق و حقوق منو بده نسبت به حقوق سال 91 میده یا با حقوق و مزایای امروزی. و چه مدت زمان میبره تا پرونده ام کلا اجرا شود و به حق و حقوق قانونی خودم برسم. ممنون از صبر و توضیح حضرتعالی.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بنده سيد اقايي نيستم بنابر تقاضاي خودتون از ارايه پاسخ امتناع ميكنم