مشاوره حقوقی رایگان - فوری

سلام چندروزپیش پیامکی با این متن برام اومد.
مالک محترم خودرو شماره به اطلاع می رساند در ساعت 19:33 تاریخ .. در خودرو شما جرم کشف حجاب صورت گرفته است لذا ضمن هشدار مبنی بر عدم تکرار برای نحوه رسیدگی منتظر پیامک بعدی باشید. بعد از چند دقیقه این پیام اومد و اینکه اول این پیام چیزی به اسم ابلاغیه نیومده بود: مالک محترم خودرو شماره .. در خودرو شما جرم کشف حجاب صورت گرفته است لذا ضمن اخطار مبني بر عدم تکرار ابلاغ مي گردد حداکثر ظرف مدت ده روز از ساعت 8 تا 17 براي رسيدگي به پليس امنيت اخلاقي محل سکونت مراجعه نماييد . درخلافی ماشین چیزی بااین عنوان برام نیومده.حالا من باید چیکار کنم؟لازمه که مراجعه کنم یا فقط برای تذکر این پیام اومده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید مراجعه کنید تا مشکل برطرف و خودرو توقیف نشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید به پلیس امنیت مربوطه مراجعه کنید اگرچه انطباق چندانی با قانون ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.