مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام.ما 4تا برادر هستیم با 3خواهر،پدر و مادرمون فوت کردن برادر بزرگمون هم بعداز فوت پدر و مادر فوت شدن،الان برای فروش املاک پدری امضای فرزندان اون برادرمون هم لازمه؟؟
فرزند کوچک اون برادرم که فوت شده به صورت غیر قانونی به خارج از کشور رفتن برای اینکه به برادر بزرگترش وکالت بده نمیتونه وارد ایران بشه،حالا می‌خوام بدونم اصلا امضای این فرد نیاز هست؟اگه هست از چه طریق میتونن وکالت بده به برادرش؟

پاسخ ها :

تقسیم ارث در صورت فوت یکی از وراث تقسیم ارث در صورت عدم حضور یکی از ورثه دادن وکالت تقسیم ارث به برادر تقسیم ارث ارث