مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

با سلام وخسته نباشید من با شرکا اختلاف پیدا کردیم خودمان یک داور انتخاب کرده که داوری کند وداور رای به ضرر من داد و دادگاه به من مهلت ۲۰روزه برای اعتراض به من داد ولی وکیل من در این ۲۰روز اعتراض نکرد و عملا وقت اعتراض را ازبین برد و دادگاه بر حسب قانون ورود به پرونده نکرد ورایی داور بدون بررسی توسط قاضی قطعی و به اجرا فرستاده شد سوال من این است من باید چکار کنم که اعاده دادرسی قبول شود و آیا قبول میشود یا خیر و چه مدارکی باید تهیه شود و با چه ماده قانونی باید کمک گرفت

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در مورد رای داور فقط طرح دادخواست ابطال رای امکان پذیر است و اعاده دادرسی در مورد رای داور امکان پذیر نیست.