مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری اراضی زراعی

با سلام بنده برای احداث گلخانه به جهاد کشاورزی مراجعه نمودم که با ان موافقت نکردند گفتند که بخشنامه جدید اومده که تو شمال با اراضی شالی موافقت نکنید. زمین اینجانب طبق استعلام از شهرداری در حریم شهر با کاربری کشاورزی می باشد. زمین بنده در گیلان. شهرستان تالش بخش حویق. شهر چوبر می باشد در حالی که زمین 4 سال هستش که کیوی کاشتیم ولی محصول نمی ده قبل کیوی شالی بود و قبل شالی تقریبا 50 سال پیش باغ درخت بوده ولی جهاد به سابقه شالی استناد میکند. در حالی در مصاحبه جدید رئیس سازمان امور اراضی جهاد گفته که احداث گلخانه و پرورش ماهی و دامداری طبق قانون ماده یک تبصره 4 تغییر کاربری محسوب نمی شود. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید مطیع قانون باشید

پرسشگر :

ببخشید من از شما راهنمایی خواستم.؟؟ از یک طرف قانون میگه احداث گلخانه تغییر کاربری نیست اما جهاد میگه تغییر کاربری هست.در صورتی که قانون میگه این درخواست باید بره کمیسیونی که متشکل از رئیس جهاد استان و رئیس شهر سازی استان و یک نماینده از استانداری و رئیس سازمان محیط زیست استان و .... می باشد.اینجا قانون چی میگه؟؟ بنده که به کارشناس و کار بلد بودن شما با این اظهار نظر شک دارم....

عادل بابایی

عادل بابایی :

اختلاف نظر هست اما اکثریت این موارد را تغییر کاربری نمیدانند