مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته با امضا و اثر انگشت و شاهد

با سلام
پدرم یه ملکی رو فروخته یه مشاور املاکی پدرم رو برده پیش یه مشاور املاکی دیگه و اونجا یه قولنامه نوشتن و ملک رو فروختن، مشاور املاک اولی هم یه نوشته دستی داده به پدرم امضا کرده که مبلغ 250 ملیون باید بهش پرداخت کنه دو تا شاهد هم امضا کردن، الان پدرم متوجه شده که مبلغ خیلی بالای رو داره میگیره به نظرتون اون مشاور املاک میتونه با این دست نوشته کاری انجام بده

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید