مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام من یه ملکی نو ساز از سازنده ای خریدم و برگه عدم حضور هم گرفتم شکایت هم کردم به دلیل نداشتن آدرس دقیق سازنده و ثبت نام نکردن سازنده در خدمات الکترونیکی یا همان ثنا پرونده رد دفتر صادر شد و گفتن که دوباره شکایت کن حالا به خاطر اینکه دوباره رد دفتر نشه باید چه کاری انجام دهم فقط شماره موبایل اونو دارم لطفاً راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نشانی درهمان فروشنامه ای که داریدمعتبراست درستون خوانده بنویسید.موفق باشید

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام مجهول المکان اعلام کنین تا از طریق جراید دعوت به رسیدگی شوند

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با تامین دلیل میتوانیدادرس ایشان را از طریق مخابرات به دست بیاورید و سپس دادخواست بدهید یا اینکه مجهول المکان اعلام کنید